Метал Трейд - Актуални цени Метали, арматурен двор и строителни материали
„СИМЕОН-73” ООД е търговско дружество, основано през 1997г. с основен предмет на дейност - търговия с арматурна стомана и профили. Фирмата е основана като еднолично дружество с ограничена отговорност. През юни 2008г. вследствие на разрастващата се дейност на дружеството, то се преобразува в дружество с ограничена отговорност. Съвкупността от високо-квалифициран екип, коректни взаимоотношения с клиенти и доставчици и богато разнообразие от предлагани стоки, позволява на фирмата да се докаже като една от водещите в своята област и да заеме значителен дял от пазара на метали. Дружеството предлага всички размери и дебелини арматурно желязо, профили, електрозаварени и конструкционни тръби, шини, винкели, оградни и арматурни мрежи, конструкционни кръгове, плътни квадрати, швелер, черна, поцинкована, рифелова ламарина, всички видове тел. „СИМЕОН-73” ООД избира за свои доставчици изключително фирми, доказали своя професионализъм, и така преодставя на своите клиенти утвърдени продукти, придружени от необходимите сертификати за произход и качество.

Търговски център Simeon-73 OOD

гр.София
Околовръстен път – срещу Люлин-2
тел: +359 (2) 927 80 29
тел: +359 (2) 927 14 90
тел: +359 (2) 927 35 02
мобилен: +359 (2) 888 358 355
факс: +359 (2) 927 80 31
e-mail: sklad@simeon73.com

Работно време:
Понеделник-Петък: от 8.00 до 17.00ч
Събота: 8.30 до 15.00ч.
Неделя: почивен ден

 
Централен офис Simeon-73 OOD

гр.София
ж.к. Разсадника бл.9 вх.Б партер
e-mail: office@simeon73.com

Производствено складова база Simeon-73 OOD
гр.София
ул. Суходолска № 149
e-mail: sklad@simeon73.com


През последните 5 години фирмата се концентрира върху своята производствена дейност и създава модерен арматурен двор за производство на арматурна заготовка с капацитет на изработка от 1000 тона на месец. Дворът е оборудван с машини с цифрово управление, които позволяват прецизна изработка на всякакви метални елементи, в зависимост от нуждите на клиента.

Дружеството има изградена и работеща Система за управление на качеството /СУК/ съгласно изискванията на Международния стандарт за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2001, с която гарантира, че дейността му е насочена изцяло към удовлетвореността на клиента. Като допълващ елемент на СУК, Дружеството е внедрило и Система за производствен контрол, гарантираща, че произвежданата арматурна заготовка отговаря на всички нормативните изисквания за съответствието на строителни продукти.

„СИМЕОН-73” ООД разполага с открити и закрити складови бази с обща площ от над 30 000 кв.м. Това му дава възможност да разполага постоянно с пълната гама от предлагани продукти в складова наличност и да изпълнява бързо и адекватно поръчките на своите клиенти. За това допринася и богатият собствен автопарк, който позволява на фирмата да извършва товаро-разтоварителни услуги и доставки до обектите на своите клиенти на територията на цялата страна.

В стремежа си да удовлетвори по-пълно нуждите на своите клиенти, „СИМЕОН-73” ООД постепенно разширява кръга на своята търговска дейност, като прибавя към каталога от предлагани стоки широк асортимент от строителни материали. Фирмата е един от основните дистрибутори в България на продуктите на международноутвърдени фирми като BAUMIT, MUREXIN, AUSTROTHERM , KNAUF и така предоставя на клиентите си богат избор от висококачествени топло и хидроизолации, бои, мазилки, лепила, фуги. От началото на 2008г. Дружеството е официален дистрибутор на продуктите на WIENERBERGER. Фирмата предлага висококачествени керамични блокове (тухли), произведени в завода в гр. Луковит. В магазина на „СИМЕОН-73” ООД се предлага и богат асортимент от строителни инструменти и аксесоари за тях.

Фирмата произвежда също така алуминиеви и пластмасови конструкции, като работи изключително със световнопризнатите профилни системи за врати и прозорци на немската фирма VEKA AG.