Система за топлоизолация с Баумит 12,80 лв./м2 - Актуални цени Метали, арматурен двор и строителни материали
Икономична система за топлоизолация с Баумит. Перфектно съотношение между цена и качество

 • Системата е разработена на базата на дългогодишни лабораторни и практически изпитания и включва авангардни технологии в строителството при производството и полагането на строителните материали. Тя дава готови технически решения и детайли, като са разработени и необходимите за целта помощни профили и аксесоари.
 • Приложима е върху различни видове основи, както при ново строителство, така и при реконструкция или ремонт на съществуваща сграда.
 • Дава цялостна защита на сградата и предотвратява образуване на термомостове.
 • Няма загуба на жилищно пространство.
 • Кумулира топлина в ограждащата конструкция, като по този начин гарантира относително постоянна температура в помещението и с това комфортен вътрешен климат.
 • Предпазвайки зидовете и конструкцията на сградата от външните климатични въздействия удължава техния живот (така наречения експлоатационен срок на годност).
 • Индивидуалното оформление реализира всякакви стандартни и нестандартни решения на облика на една сграда. Възможни са решения в структури, цвят и комбинации от тях.
 • Лесна за поддръжка – измиване с вода или пароструйка възстановява вида на фасадата.


 • Компоненти и аксесоари Разход за 1м2 Цена на 1м2
  EPS F5 топлоизолационни плоскости 1м2 3,15 лв.
  Стъклотекстилна мрежа НОНА 1,1 м2 0,93 лв.
  Дюбели 115 мм 6 бр. 0,98 лв.
  ДуоКонтакт за лепене и шпакловане 9 кг. 3,20 лв.
  Универсален грунд 25кг. 0,300 кг. 0,56 лв.
  ДуоТоп мазилка 2.5 кг. 3,98 лв.
  Цените са без ДДС Общо 12.80 лв.
   
  Ъглов профил с мрежа PVC - мт.   0.85 лв./мт.
  Водооткапващ профил 2 мт   2.37 лв./мт.
  Профил за прозорци и врати - 2,40 мт.   2,32 лв./мт.


  За повече информация моля да се свържете с нашия търговски център.

  За ефективността на една топлоизолация е от съществено значение не само качеството на материалите, а и стриктното спазване на технологията при нейното изпълнение. Тогава крайният резултат ще отговаря на заложените проектни параметри и ще оправдае вложените инвестиции. По време на полагане и свързване на системата температурите на въздуха и основата не трябва да падат под +5°С, а максималната температура съответно да не е над +30°С. За да се получи гаранция за системата, следва да се ползват само продуктите на Баумит. По време на изпълнението фасадата следва да е защитена от въздействието на силен вятър, пряко слънчево греене и дъжд. Препоръчва се за целта от външната страна на скелето да се положи предпазна фасадна мрежа.

  Подготовка на основата Едно от предимствата при изпълнение на топлоизолационната система е, че може да бъде изпълнена върху различни видове основи: зидария от тухли, газобетон, бетонови блокчета; лят бетон, сглобяеми стоманобетонни елементи (панели); минерална мазилка; органични бои и мазилки.